Voetreflexologie

Voetreflexologie hoe werkt het?

Voetreflexologie herstelt de energiedoorstroming in het lichaam. Mensen met o.a. migraine, fibromyalgie, een burn out en orgaanklachten zijn gebaat bij voetreflex. Voetmassage helpt ontstressen.

Voetreflex is één van de behandelingen die bij de therapeutische behandelingen Shiatsu Ryoho en Triggerpoint Therapie kan worden geintegreerd!

Onderzoeken door het Kenniscentrum van Voetreflexologie:

Reflexologyresearch.net

Voetreflexologie, ervaringstherapie

Al ruim 3000 jaar wordt voetreflexzone-massage toegepast in China, India en Egypte. Men had ontdekt dat via reflex-punten onder de voeten, positieve invloed kan worden uitgeoefend op de organen en weefsels van het lichaam. Voetreflexzonetherapie is een ervaringstherapie. Toepassing van deze behandelmethode blijkt zeer goede resultaten te geven. Ook in gevallen waar andere therapieën geen succes hebben gehad.

Voetreflexzones

Bij onderzoek van de voeten blijkt dat vooral op de voetzool zones voorkomen die corresponderen met de organen in het lichaam. De ligging van de orgaanzones op de voetzool lijkt sterk op het patroon van de organen in het lichaam. Er bestaat geen eenduidige verklaring waarom het lichaam op deze wijze op de voeten wordt geprojecteerd. De ervaring leert echter dat een goede voetreflexbehandeling een krachtige stimulans kan zijn waardoor het lichaam in balans komt. Daardoor kan het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn werk doen. Dat voetreflexologie een positief effect heeft, is zelfs vastgesteld in het kader van onderzoek aan de Michigan State University in de USA.

Referentie van Jenneke Warnders
Ontspanningsmassage in Assen

Door Grietje is mijn doorstroming in mijn lichaam erg verbeterd! Ik heb altijd koude handen en voeten. Laatst heb ik een volledige ontspanningsmassage gehad bij Grietje. Vooral de voetenmassage heeft me erg goed gedaan. Deze hele week na die massage heb ik wame handen en voeten, heerlijk!! Daardoor zit ik weer lekker in mijn vel, Grietje, bedankt!!

Voetreflex Klazienaveen