Sportmassage bevordert het herstel van uw lichaam. Boek nu!

Sportmassage
Sportmassage bij Massage en Advies
Sportmassage verbetert de doorbloeding van je lichaam

Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Hierdoor wordt het herstel van je lichaam bevordert en blessures voorkomen. Doordat een sportmassage nogal stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning. Massage verhoogt het prestatie- en herstelvermogen.

Bij verzuring van het lichaam kan sportmassage worden geintegreerd bij Triggerpoint Therapie, Dry Needling Therapie of  Shiatsu Ryoho Therapie.

Is sportmassage alleen goed voor sporters?

Voor iedereen, sporter of niet-sporter, is de massage geschikt. Spieren bouwen spanning op bij te weinig en te bij veel bewegen, maar wat is teveel of te weinig?

Weet u dat kinderen op jonge leeftijd spierspanning opbouwen? Kinderen zijn gefocust op goed presteren en vinden het moeilijk om nee te zeggen. Vaak hebben ze een druk programma. Ouderen daarentegen hebben vaak last van slijtage. De spieren los masseren voelt goed. Het bevordert de mobiliteit.

Profsporters ondergaan regelmatig een massage waardoor ze fit en vitaal blijven. Amateur sporters wachten met een massage totdat ze letterlijk helemaal vastzitten. Beter is het om het niet zo ver te laten komen.

Door regelmatige massages blijft het lichaam in een goede conditie. Indien het lichaam erg verzuurd is duurt het langer voordat het effect van massages merkbaar is.

Sportmassage 3 dagen voor een wedstrijd

Heeft u een belangrijke wedstrijd waarvoor u in (top)vorm wilt zijn? Maak dan het beste een afspraak minimaal 3 dagen voor de wedstrijd.

Hebt u last van uw spieren en wilt u weten wat sportmassage voor u kan betekenen? Maak dan hier een afspraak!

Na een massage is het belangrijk veel water te drinken zodat de afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Naast massage is het belangrijk om gezond te eten en voldoende water te drinken. Voldoende bewegen, minimaal een half uur per dag is ook belangrijk. Probeer zoveel mogelijk vers te eten en kant en klare gerechten te mijden. Beter is het om alles vers zelf te maken en vers te kruiden.

Massage en Advies Klazienaveen Alternatieve geneeswijzen