Massagevideo’s

Massagevideo’s op You Tube door Grietje Veninga

Massage en Advies Klazienaveen

Ontspanningsmassage stimuleer de stofwisseling, wat helpt om de afvalstoffen uit ons lichaam te verwijderen. We komen geestelijk en lichamelijk in balans.

Sportmassage

Sport- en Ontspanningsmassage helpt om lichamelijke klachten en vermoeidheid te herstellen. De verzuring wordt minder en de spieren komen beter in balans.

Triggerpoint Therapie

Triggerpoint Therapie wordt vaak gecombineerd met Sportmassage en Dry Needling. Dry Needling wordt alleen toegepast als er geen contra indicaties zijn.

Shiatsu Ryoho

Shiatsu Ryoho is een Oosterse Geneeswijze waarbij de meridianen worden gestimuleerd. Geblokkeerde energie (Qi) gaat beter stromen.

Shiatsu Ryoho is een alternatieve geneeswijze die bij lichamelijke klachten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk wordt vergoed.

Voetreflex Massage

De organen in ons lichaam hebben reflexzones onder onze voeten. Is er iets organisch verstoord dan kan dit via de voeten worden behandeld. Clienten voelen tijdens voetreflex vaak een diepe ontspanning.

In China zijn er ruimtes waar 200 masseurs tegelijk mensen een voetreflex behandeling geven. Voetreflex wordt daar toegepast als hier de fysiotherapie. Er wordt behandeld om ziektes  te voorkomen. DeWesterse geneeskunde is gericht op herstel.

Sportmassage

Sportmassage/Ontspanningsmassage is een fijne manier van ontspanning!

Media

GooglePlus Grietje Veninga

Youtube Massage en Advies

Massage en Advies Klazienaveen Massage Video's