Voetreflex

Voetreflex herstelt de energiedoorstroming in het lichaam. Mensen met o.a. migraine, fibromyalgie, een burn out en orgaanklachten zijn gebaat bij voetreflex. Voetmassage helpt ontstressen.

Voetreflexologie is één van de behandelingen die bij de Therapeutische behandelingen Shiatsu Ryoho en Triggerpoint Therapie kan worden geintegreerd!

Onderzoeken door het Kenniscentrum van Voetreflexologie:

Reflexologyresearch.net

Wat is Voetreflex?

Al ruim 3000 jaar wordt voetreflexzone-massage toegepast in China, India en Egypte. Men had ontdekt dat via reflex-punten onder de voeten, positieve invloed kan worden uitgeoefend op de organen en weefsels van het lichaam.

Reflexzones

Stimulatie van de reflexzones geeft in de bijbehorende organen en weefsels een betere doorbloeding, afval stoffen worden beter afgevoerd. Lichaam en geest komen in balans. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hersteld.

Het toepassen van reflexmassages kan de gezondheid verbeteren.

Mijn behandeling kan naast het masseren van de voet worden uitgebreid met de behandeling van meridianen en/of acupunctuurpunten (door middel van het uitoefenen van druk op specifieke punten op de huid = acupressuur)

Referentie van Jenneke Warnders

Ontspanningsmassage in Assen

Door Grietje is mijn doorstroming in mijn lichaam erg verbeterd! Ik heb altijd koude handen en voeten. Laatst heb ik een volledige ontspanningsmassage gehad bij Grietje. Vooral de voetenmassage heeft me erg goed gedaan. Deze hele week na die massage heb ik wame handen en voeten, heerlijk!! Daardoor zit ik weer lekker in mijn vel, Grietje, bedankt!!

Voetreflex Klazienaveen