Sportmassage

Sportmassage verbetert uw prestaties en ontgift het lichaam

In 20018 heb ik met veel plezier de NESM opleiding sportmassage gevolgd bij Jan Bijker van Sportmassage Groningen in Assen.

Door sportmassage verbetert de doorbloeding en afvalstoffen worden afgevoerd. Spieren winnen door sportmassage aan kracht, snelheid en flexibiliteit. Sportmassage verhoogt het prestatie- en herstelvermogen.

Sportmassage geintegreerd

Bij verzuring van het lichaam kan sportmassage worden geintegreerd bij Triggerpoint Therapie, Dry Needling Therapie of  Shiatsu Ryoho Therapie.

Doet u veel aan sport en presteert u de laatste tijd slechter? Sportmassage zorgt dat de vermoeidheid uit uw spieren verdwijnt. Spieren worden soepeler en u merkt dat u beter tegen stress bestand bent.

Iedereen heeft baat bij sportmassage

Ook mensen die langere tijd uit de running zijn hebben veel baat bij sportmassage. Door massage wordt het spierherstel gestimuleerd.

Jonge kinderen en ouderen hebben ook veel baat bij een sportmassage. Jonge kinderen bouwen al vroeg (spier)spanning op. Kinderen zijn gefocust op goed presteren en vinden het moeilijk om nee te zeggen.

Ouderen daarentegen hebben vaak last van slijtage. De spieren los masseren voelt goed waardoor men wat gemakkelijker loopt.

Profvoetballers ondergaan dagelijks een sportmassage waardoor ze kunnen blijven presteren op top niveau.

Veel sporters wachten met een sportmassage totdat ze letterlijk helemaal vastzitten. Dit is onverstandig.

Men kan beter op regelmatige basis het lichaam laten masseren zodat men in een goede conditie blijft. Als het lichaam erg is verzuurd heeft men minder effect van een behandeling.

Heeft u een belangrijke wedstrijd waarvoor u in (top)vorm wilt zijn? Maak dan het beste een afspraak minimaal 3 dagen voor de wedstrijd.

Hebt u last van uw spieren en wilt u weten wat sportmassage voor u kan betekenen? Maak snel een afspraak!

Na een sportmassage is het belangrijk veel water te drinken zodat de afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Massage en Advies Klazienaveen Alternatieve geneeswijzen