Massage en Advies Klazienaveen Massage Video’s

Massage en Advies Klazienaveen Massage Video’s op You Tube voor massage video’s van mogelijke behandelingen!

Bekijk Massage en Advies Klazienaveen Massage Video’s en kijk welke behandeling u aanspreekt!

Ontspanningsmassage is goed voor iedereen. Het helpt ons om de stofwisseling van ons lichaam te stimuleren. We komen zowel geestelijk als lichamelijk beter in balans.

Sportmassage Massage en Advies Klazienaveen

Sport- en Ontspanningsmassage helpt om lichamelijke klachten en vermoeidheid te herstellen. De verzuring wordt minder. De spierbalans wordt beter.

Triggerpoint Therapie Massage en Advies Klazienaveen

Triggerpoint Therapie wordt vaak gecombineerd met Sportmassage en/of Dry Needling. De Dry Needling wordt alleen toegepast als clienten dit willen en als er geen redenen zijn waarom het niet mag worden toegepast. Veel mensen zijn bang voor naaldjes en kiezen dan voor Sportmassage en of Triggerpoint Therapie.

Shiatsu Ryoho Massage en Advies Klazienaveen

Shiatsu Ryoho is een Oosterse Geneeswijze. De meridianen worden gestimuleerd waardoor geblokkeerde energie weer beter kan stromen.

Shiatsu Ryoho is een alternatieve geneeswijze die bij lichamelijke klachten door de zorgverzekeraars wordt vergoed.

Voetreflex Massage en Advies Klazienaveen

Voetreflexologie is een massage therapie die voor meerdere doeleinden geschikt is. De organen in ons lichaam hebben hun reflexzones onder onze voeten. Is er iets organisch verstoord dan wordt dit vaak behandeld onder de voeten. Ook om heel diep te ontspannen wordt voetreflex vaak toegepast.

In China zijn er ruimtes waar 200 masseurs tegelijk mensen een voetreflex behandeling geven. Voetreflex wordt daar toegepast als een soort fysio therapie. Men doet daar meer aan het voorkomen van ziektes. In het Westen zijn wij gericht op herstel.

Sportmassage Massage en Advies Klazienaveen

De Video Massage in Portugal is gemaakt door locaal een sport/ontspanningsmassage aan te bieden. Sportmassage/Ontspanningsmassage is altijd en overal een fijne manier van ontspanning!

Media

GooglePlus Grietje Veninga

Youtube Massage en Advies

Massage en Advies Klazienaveen Massage Video's