Voetreflexologie

Voetreflexologie herstelt en onderhoudt een onbelemmerde energiedoorstroming in ons hele lichaam.

Mensen met fibromyalgie, een burn out of die te veel piekeren zijn heel erg gebaat bij voetreflexbehandelingen evenals mensen die vaak last van allerlei organen hebben.

Voetreflex is één van de behandelingen die ook gedeeltelijk bij de therapeutische behandelingen wordt toegepast!

jennekewarnders
Ontspanningsmassage in Assen
Door Grietje is mijn doorstroming in mijn lichaam erg verbeterd! Ik heb altijd koude handen en voeten. Laatst heb ik een volledige ontspanningsmassage gehad bij Grietje. Vooral de voetenmassage heeft me erg goed gedaan. Deze hele week na die massage heb ik wame handen en voeten, heerlijk!! Daardoor zit ik weer lekker in mijn vel, Grietje, bedankt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *